Bejelentés


Atlantisz Angyalai


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

 

"Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni." (Napoleon Hill)

 

Minket, embereket az évszázados téves tanításokkal, hiedelmekkel és hazugságokkal sikerült annyira eltávolítani az élet valódi értelmétől, hogy sok esetben már azt sem tudjuk, kik vagyunk valójában.

Rohanunk, keressük utunkat, céljainkat, egyik tanfolyamról, főiskoláról, egyetemről a másikra járunk, vannak sikereink, szerető családunk és még is üres az életünk. Vagy éppenséggel bármibe is kezdünk, semmi nem akar sikerülni, pedig már minden tőlünk telhetőt meg tettünk.

Természeti, társadalmi és anyagi katasztrófákról hallunk, látunk beszámolókat, manipulálnak minket, félelemben akarnak tartani, hogy ebben az összeszűkült tudati állapotban ne tudjunk előbbre jutni céljaink és vágyaink megvalósításában. Ígérnek csodákat, könnyen megszerezhető vagyont, teljes életet, csak azt felejtik elmondani, hogy elsősorban magunkon, a saját életünkön kellene változtatni.

Ha úgy érzed, hogy elégedetlen vagy az életeddel, vagy csak még jobbá, teljesebbé szeretnéd tenni akkor jó helyen jársz.

Rövid időn belül tapasztalni fogod a pozitív változást saját életedben, önmagaddal és környezeteddel való kapcsolatod harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik, sőt segítségére lehetsz családtagjaid és barátaid számára is.

 

Üdvözlünk honlapunkon!

 

"Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem." (Charles Caleb Colton)

 

Web áruházunk:

http://www.asvanyok.com
Hírek


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!